Pensiunea Izvor de Munte | Despre noi
15343
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15343,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Despre noi

CE FACILITĂȚI VĂ PUTEM OFERI?

Pensiunea noastra va pune la dispozitie o bucatarie in care te desfasori foarte usor dotata cu aragaz (gaz), o plita ceramica de de ultima generatie,  frigider, apa calda si rece, incalzire pentru sezonul de iarna cu centrala proprie..

Fiecare cameră este dotată cu baie proprie iar la parterul pensiunii veți mai găsi o cameră cu colțar și birou, și o baie cu duș.

Vă așteptăm cu drag să gustați aerul proaspăt de munte!

TRASEE TURISTICE

2113

Varful Roșu 2113m

2222

Varful Ineuț 2222m

2279

Varful Ineu 2279m

OFERTA NOASTRĂ

Pentru grupuri mai mici de 10 persoane prețul este 60 lei
de persoană cu baie dacica inclusa.

Grup de 10 persoane 7 zile de cazare, 50 lei de persoană pe noapte
plus baie dacica inclusa.

Pentru grup de peste 10 persoane 7 zille de cazare, prețul este 45 lei
de persoană plus baie dacica inclusa

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Pensiunea Izvor De Munte este situată în apropierea M-țiilor Rodnei la poalele Munților Suhard și Bârgău, pe valea Mariilor,Comuna Valea Mare la altitudine de aproximativ 800 m.

“Pe un picior de plai pe-o gură de rai, departe de oraș, în inima munților se află Pensiunea Izvor de munte.În acest loc puteți petrece o vacanță sau o mini vacanță de neuitat departe de toată agitația orașului. ”

Aceasta dispune de 28 locuri cazare,având toate utilitățile,inclusiv băi cu hidromasaj. Organizăm evenimente, aniversări, botezuri, petreceri private la cele mai mici prețuri cu mâncare tradițională.

Pensiunea a fost ridicată în aproprierea complexului Turistic Poiana Zânelor, Pensiunilor Roua de Munte și Pensiunea Valea Mariilor, acestea formând un lanț de pensiuni turistice montane.

Pensiunea deține în momentul de față 8 camere, 5 dormitoare cu cate 2 paturi matrimoniale, fiecare cu baie in camera proprie si 3 camere cu paturi matrimoniale si cu o baie comuna.